Wie zijn wij

Het Medisch Centrum voor Huisartsen werd in 1966 opgericht door huisartsen en is een vaste waarde voor de huisarts en zijn/haar patiënt.

MCH is een polikliniek met een vestiging in Leuven en Wezembeek-Oppem. Een raadpleging op verwijzing van uw huisarts geeft de beste garantie voor een hechte samenwerking tussen de specialist en uw huisarts. MCH hecht daarom veel belang aan de verwijsbrief van de huisarts.

In Leuven en Wezembeek-Oppem samen houden een 100-tal specialisten raadpleging.
MCH beschikt op beide plaatsen over een eigen dienst voor medische beeldvorming.

De poliklinieken zijn verbonden met het laboratorium van MCH waar uw huisarts analyses kan laten uitvoeren. Het laboratorium levert kwaliteitsvolle analyses af en zorgt voor een vlotte dienstverlening voor de patiënt en huisarts.

Bij MCH staat de patiënt centraal. MCH benadert iedere patiënt op een persoonlijke manier en biedt service op maat in een aangename niet ziekenhuissfeer.

MCH tracht korte wachttijden te hanteren en werkt daarom met vaste afspraken. U wordt onderzocht door de specialist zelf. U krijgt duidelijk verstaanbare en heldere informatie.

Eén centraal medisch dossier per patiënt vermijdt dubbele testen en overlappingen van onderzoeken. Er is ook een snelle verslaggeving tussen de specialist en uw huisarts.

Share