MCH Wezembeek-Oppem neemt deel aan de Dag van de Zorg

Op zondag 17 maart (13u00 tot 17u00) zetten we de deuren open van de polikliniek in MCH Wezembeek-Oppem. Alle medewerkers kijken hier met enthousiasme naar uit. Het is een mooie opportuniteit om MCH voor te stellen aan het grote publiek. Wil je graag weten wat MCH voor jou in petto heeft? Klik dan hier

Bezoek ons op de Dag van de Zorg en ontdek zelf het verschil tussen een polikliniek en een ziekenhuis. Neem een kijkje achter de schermen, volg onze interactieve rondleiding en leer onze specialismen kennen. Ook iedereen die geïnteresseerd is in een job bij MCH is van harte welkom.

Test je gezondheidsfuncties terwijl de kinderen hun knuffel laten onderzoeken bij de poppendokter, een glittertattoo laten zetten of langs gaan bij de grime. Doe mee aan onze quiz (voor groot en klein) en geniet van een hapje en een drankje.

Heb je plankenkoorts om een online afspraak te maken of voor de digitale toepassing Mynexuzhealth? Bezoek onze stand en krijgt alle informatie over het gebruik van deze online tools.

De voorbereidingen voor de Dag van de Zorg zijn volop bezig

De medewerkers van Leuven en Wezembeek slaan de handen in elkaar en zijn volop bezig met de voorbereidingen. Wil je graag op de hoogte blijven? Hou deze pagina in de gaten of ga naar onze Facebook pagina. Share