Communicatie

De dienst communicatie is er in de eerste plaats om naar iedereen te luisteren en alle belangen te verenigen. Iedere doelgroep heeft eigen noden.

In MCH staat de communicatie van en naar huisartsen centraal. Streven naar een nog betere communicatie en alle doelgroepen beter bereiken is van groot belang daarom peilt MCH op regelmatige basis naar de tevredenheid.

De huisartsen beter inlichten is een doel dat gerealiseerd wordt door de huisartsgerichte nascholing die MCH organiseert. Het nascholingsprogramma van MCH is een vaste waarde.
Ook het publiceren van permanente vormingsartikels in de Wetenschappelijke Tijdingen, digitaal sinds januari 2015, draagt daartoe bij. 

Eén keer per maand wordt er een beknopt verslag uitgebracht in de nieuwsbrief "MCH Digest" over actualiteiten in de medische literatuur/journals.
Maandelijks wordt de nieuwsbrief, MCH Digitaal uitgebracht met de link naar de Wetenschappelijke Tijdingen en de labomailing. In de nieuwsbrief wordt u op de hoogte gebracht van alle veranderingen en verbeteringen in uurroosters, nieuwe specialisten, nieuwe testen in het labo, evenementen, nascholingen en nog vele ander topics zoals verwerking van medisch afval... Een aanrader om u gratis (enkel huisartsen) op te abonneren.

U kan met al uw vragen, bemerkingen, voorstellen terecht bij de communicatieverantwoordelijke op het nummer 016/31 04 00 of via info@mchlvwo.be

Share