Preview nieuw aanvraagformulier

Binnenkort lanceert het laboratorium een gloednieuw aanvraagformulier. Via deze link kan u al een blik werpen op de nieuwe lay-out.

U zal zien dat het uitzicht van het formulier sterk veranderd is, de recipiënten worden bijvoorbeeld aangeduid met letters in plaats van met kleuren. De nieuwe lay-out geeft ons echter de mogelijkheid om meer dan 60 nieuwe analyses aan het aanvraagformulier toe te voegen.

Om de omschakeling voor u zo comfortabel mogelijk te maken hebben we de wijzigingen en enkele tips en 'Good Practices' bij het invullen van het formulier samengevat in onderstaande links:

Opbouw van het nieuwe formulier

Overzicht nieuwe analyses

Diagnose- en cumulregels

 

Om de uniformiteit tussen de verschillende aanvraagmethodes zo optimaal mogelijk te maken, is de opbouw van het formulier analoog aan het elektronische Lab Online formulier. Dit garandeert een vlotte herkenbaarheid, indien u overstapt naar Lab Online.

Samen met het nieuwe aanvraagformulier wordt eveneens een nieuwe software voor de verwerking van de formulieren geïmplementeerd. Zo streven wij naar het verder verhogen van de efficiëntie van ons aanvraagproces.

Share