Zondag 17 maart zet MCH Wezembeek-Oppem de deuren open!

Op zondag 17 maart (13u00 tot 17u00) neemt MCH Wezembeek-Oppem voor de eerste keer deel aan de Dag van de Zorg. Alle medewerkers kijken hier met enthousiasme naar uit. Het is een mooie opportuniteit om MCH voor te stellen aan het grote publiek. 

Bezoek ons op de Dag van de Zorg en ontdek zelf het verschil tussen een polikliniek en een ziekenhuis. Neem een kijkje achter de schermen, volg onze interactieve rondleiding en leer onze specialismen kennen. Iedereen die geïnteresseerd is in een job bij MCH is ook van harte welkom om deel te nemen aan een speeddate met onze enthousiaste personeelsdirecteur Ann Vancompernolle. 

Heb je plankenkoorts om een online afspraak te maken of voor de digitale toepassing Mynexuzhealth? Bezoek onze stand en krijgt alle informatie over het gebruik van deze online tools. 

Er word heel wat animatie voorzien, voor jong en oud. Test je gezondheidsfuncties terwijl de kinderen hun knuffel laten onderzoeken bij de poppendokter, een glittertattoo laten zetten of langs gaan bij de grime. Doe mee aan onze quiz (voor groot en klein) en geniet van een hapje en een drankje.

Ons dynamisch team uit Wezembeek-Oppem zal je graag verwelkomen.

Samen dragen we zorg voor je gezondheid!

Volg al onze voorbereidingen op onze facebookpagina.


.

Share