Specialisten info

U kan hier een overzicht vinden van alle specialismen en een lijst van alle specialisten met de vermelding van hun interessegebied, welke technische onderzoeken kunnen uitgevoerd worden en aan welke ziekenhuizen de specialisten nog verbonden zijn. klik hier

 Uurrooster Leuven

 Uurrooster Wezembeek-Oppem

 

Specialist in de kijker: dr Alix Naert

Dr. Alix Naert houdt raadpleging dermatologie in MCH Leuven op maandag, dinsdag en vrijdagvoormiddag. 
Zij promoveerde als arts in 2008. Zij volgde haar opleiding dermatologie in het universitair ziekenhuis te Leuven onder leiding van prof. dr. Garmyn. Tijdens het eerste jaar van haar assistentschap kreeg zij de kans gedurende een half jaar samen te werken met dermatoloog dr. Kerre in Aarschot en in het Imeldaziekenhuis van Bonheiden. Het derde jaar van haar assistentschap vervolgde zij haar opleiding in het Atrium MC ziekenhuis te Heerlen (Nederland) onder supervisie van dr. Lucker, waar ze zich kon toeleggen op dermatochirurgie, flebologie en algemene dermatologie. 
Momenteel werkt zij naast MCH Leuven in de groepspraktijk Dermatologie Groep Herent, maar deze praktijk wordt in oktober 2019 stopgezet. Dr Naert start dan een eigen praktijk in Kessel-Lo Vlierbeek.

U kan uw patiënt naar dr. Naert verwijzen voor onder andere screening van melanoom en non-melanoom huidkanker, biopsie van suspecte letsels en excisie van huidkanker. (melanoom, basocellulair carcinoom, spinocellulair carcinoom). Voor grotere huidletsels en verdere behandeling van huidkanker (brede excisie, sentinelklieronderzoek en mede-follow-up) werkt zij samen met de collega's van oncologische heelkunde van UZ Leuven waaronder prof. dr. Hompes ook verbonden aan MCH Leuven. Ook kan u terecht voor de behandeling huid-, haar- en nagelziekten, sclerotherapie van esthetisch hinderende spatadertjes, contactallergietesten bij vermoeden van contacteczeem, ...

Dr. Naert is lid van de Koninklijke Belgische vereniging voor Dermatologie & Venerologie en de European Academy of Dermatology & Venerology. Zij volgt jaarlijks de congressen van de Koninklijke Belgische vereniging voor Dermatologen. (Belgian dermatology days), de Stichting Nederlandstalige Nascholing voor Dermatologie en Venerologie (SNNDV), de Belgian Contact and Environmental dermatitis group (BCEDG) en op regelmatige basis de Europese congressen van de European Academy of Dermatology en Venerology. 

Share