Specialisten info

U kan hier een overzicht vinden van alle specialismen en een lijst van alle specialisten met de vermelding van hun interessegebied, welke technische onderzoeken kunnen uitgevoerd worden en aan welke ziekenhuizen de specialisten nog verbonden zijn. klik hier

 Uurrooster Leuven

 Uurrooster Wezembeek-Oppem

 

Specialisten in de kijker: vaatheelkunde Leuven

Graag stellen wij u deze maand onze 4 vaatchirurgen verbonden aan MCH Leuven voor. Zij hebben elk hun eigen specialisaties en interesses. Hieronder kan u een overzicht vinden:

Vlnr: Dr. Katrien Cuppens, Dr. Veerle Laeremans, Dr. Cindy Malliet en Dr. Hozan Mufty. 

Dr. Katrien Cuppens is vaatchirurg en is geconventioneerd.
Zij is gespecialiseerd in arteriële, veneuze en lymfatische pathologie.
De technische onderzoeken die zij doet zijn arterieel (carotiden en onderste ledematen) en veneus duplexonderzoek, dopplerdrukmetingen en echografische screening naar abdominale aorta-aneurysma's.
Dr. Cuppens is verbonden aan Heilig Hart Ziekenhuis Leuven.
Zij is laagdrempelig bereikbaar voor overleg: katrien.cuppens@hhleuven.be of telefonisch via onthaal MCH of Heilig Hart Ziekenhuis Leuven.

Consultatie-uren: maandag van 9.30 uur tot 12.30 uur.

Dr. Veerle Laeremans is vaatchirurg en is niet geconventioneerd.
Zij promoveerde aan de KU Leuven en werd opgeleid in de vaatheelkunde te Bonheiden. Zij is lid van het bestuur van de werkgroep flebologie binnen het Belgisch Genootschap Vaatheelkunde en was er lange tijd voorzitster.
Onder haar impuls werden meerde workshops georganiseerd rond endoveneuze behandeling en foamtherapie, waar zij ook optreedt als docent.
Zij neem regelmatig deel aan congressen en bijscholingen.

Zij is ruim 18 jaar gespecialiseerd in de diagnose en behandeling van spataders. Zij beheerst alle behandelingsmogelijkheden en vindt het uitermate belangrijk de patiënt een behandeling op maat te kunnen aanbieden.

Alle aspecten van de flebologie behoren tot haar interessegebied: veneuze ulcera, diepe veneuze thrombose, primaire veneuze insufficiëntie, recidieven, chronische veneuze insufficiëntie ...
Naast niet-chirurgische behandelingen (klassieke sclerotherapie en foamsclerotherapie) voert zij eveneens heelkundige als klassieke stripping en endoveneuze (laser en VNUS) behandelingen uit. Het diagnostisch en preoperatief duplexonderzoek wordt tijdens de raadpleging steeds door haarzelf uitgevoerd. Dr. Laeremans is verbonden aan Jessa Ziekenhuis, campus Salvator te Hasselt.

Consultatie-uren: donderdag van 16 uur tot 21.30 uur.

Dr. Cindy Malliet is vaatchirurg en is niet geconventioneerd.
Haar interesse gaat uit naar de vaatheelkunde in al zijn aspecten, zowel arterieel, veneus als lymfatisch.
De technische onderzoeken die zij doet zijn o.a. veneuze en arteriële duplex, arteriële doppler, screening carotiden en screening aorta-aneurysma's. Behandelingen behelzen zowel sclerotherapie/foam, endoveneuze technieken, klassieke veneuze heelkunde, percutane angioplastie, klassieke arteriële heelkunde, endoprothese ...
Dr. Malliet is verbonden aan Heilig Hart Ziekenhuis Leuven. Tevens is er mogelijkheid tot privé raadpleging op woensdagvoormiddag in Haasrode.
Binnen MCH ligt haar focus op alle voornoemde aspecten van haar vakgebied.
U kan haar vlot bereiken voor advies via mail cindy.malliet@hhleuven.be of via telefoonnummer 016/20.98.98

Consultatie-uren: vrijdag van 8.30 uur tot 12.10 uur.

Dr. Hozan Mufty is vaatchirurg en is geconventioneerd en geaccrediteerd.
Zijn interesse gaat uit naar arteriële pathologie in het algemeen en open en endovasculaire aortapathologie.
De technische onderzoeken die hij doet zijn veneuze en arteriële duplex en arteriële doppler.
Binnen MCH ligt zijn focus op de diagnostiek en behandeling van perifeer vaatlijden (claudicatio, trofische letsels, vernauwingen halsslagaders ... ), de screening, diagnostiek en behandeling (open/endovasculair) van aneurysma's en de cardiovasculaire oppuntstelling van de vasculair belaste patiënt.
Dr. Mufty is verbonden aan UZ Leuven en operaties worden steeds daar uitgevoerd.

Consultatie-uren: donderdag van 8.30 uur tot 13 uur.

Share