Specialisten info

U kan hier een overzicht vinden van alle specialismen en een lijst van alle specialisten met de vermelding van hun interessegebied, welke technische onderzoeken kunnen uitgevoerd worden en aan welke ziekenhuizen de specialisten nog verbonden zijn. klik hier

 Uurrooster Leuven

 Uurrooster Wezembeek-Oppem

 

Specialist in de kijker: dr. Katrien Samoy


Dr. Katrien Samoy is Neus-, Keel- en Oorarts en houdt consultatie in MCH Leuven en Wezembeek-Oppem sinds 2018.

Zij promoveerde als arts aan de KU Leuven in 2012. Haar assistentschap verrichtte zij gedurende 2 jaar aan de KU Leuven, gevolgd door 3 jaar in het AZ Sint-Jan te Brugge. Vervolgens verrichtte ze gedurende 4 maanden een fellowship rhinologie aan het St. Paul’s Sinus Centre te Vancouver onder leiding van prof. dr. Javer. 


Haar ziekenhuisactiviteit is gevestigd in het Heilig Hart Ziekenhuis te Leuven. Tijdens haar raadplegingen behandelt ze een brede waaier aan pathologieën, zowel rhinologische, otologische als hoofd- en halsproblemen, inclusief stembandproblemen. Haar chirurgische activiteiten zijn voornamelijk gericht op de basisingrepen bij kinderen (plaatsen van trommelvliesbuisjes en (adeno-) tonsillectomie), rhinologische ingrepen (septumcorrecties en FESS ingrepen), hoofd- en halsingrepen (schildklieroperaties, resectie thyreoglossuscyste) en otoplasties. Ze werkt nauw samen met de collegae van het UZ Leuven voor doorverwijzingen van maligniteiten en complexe casussen.

Dr. Katrien Samoy houdt consultatie in Wezembeek-Oppem op maandag en in Leuven op dinsdagnamiddag en donderdagvoormiddag.

Share