Specialisten info

U kan hier een overzicht vinden van alle specialismen en een lijst van alle specialisten met de vermelding van hun interessegebied, welke technische onderzoeken kunnen uitgevoerd worden en aan welke ziekenhuizen de specialisten nog verbonden zijn. klik hier

 Uurrooster Leuven

 Uurrooster Wezembeek-Oppem

 

Specialist in de kijker - Mevr. Anne Marie Lauwers

Mevr. Anne Marie Lauwers is diëtiste, werkzaam in MCH Leuven sinds eind 1985. Zij heeft een opleiding genoten tot diëtiste aan de Rega School (het huidige UCLL) te Leuven, nadien gevolgd door een Master Voeding en diëtetiek aan de Université Catholique de Louvain, St-Lambrechts-Woluwe.

Mevr. Lauwers heeft een brede interesse in alle deelgebieden van de diëtetiek en in het bijzonder voor de gastro-enterologie en endocrinologie. Recent verdiept ze zich ook in de voedingsallergie. Verder wil ze ook in de wildgroei van dieetrestricties richting geven en prangende vragen zoals wat met ketodieet, intermittent vasten e.a. niet uit de weg gaan.

Mevr. Lauwers is verbonden aan de ‘Cliniques Universitaires St-Luc’ te St-Lambrechts-Woluwe, de UCLL te Leuven als lector binnen de opleiding voor diëtisten en heeft haar eigen thuispraktijk in Haasrode.

Voor het takenpakket van deze specialiteit verwijzen we graag door naar dit artikel


 Share