Specialisten info

U kan hier een overzicht vinden van alle specialismen en een lijst van alle specialisten met de vermelding van hun interessegebied, welke technische onderzoeken kunnen uitgevoerd worden en aan welke ziekenhuizen de specialisten nog verbonden zijn. klik hier

 Uurrooster Leuven

 Uurrooster Wezembeek-Oppem

 

Specialist in de kijker - Dr. Evi Motté

Evi Motté is gastro-enteroloog, werkzaam in MCH Wezembeek-Oppem sinds januari 2020.


Ze behaalde haar diploma Geneeskunde aan de Vrije Universiteit Brussel in 2010 en specialiseerde zich verder in de Inwendige geneeskunde en Gastro-enterologie. Aanvullend bekwaamde ze zich nog verder door middel van een fellowship therapeutische endoscopie (ERCP, echo-endoscopie, complexe poliepectomie) en hepatologie in het St. Luc ziekenhuis (UCL).

Haar interessegebied is voornamelijk de hepato-biliopancreatische pathologie en therapeutische endoscopie, maar ook voor algemene gastro-enterologie kan u bij haar terecht.

Sinds 2019 is ze voltijds zelfstandig gastro-enteroloog in associatie met oa. Dr. Staels Filip en Dr. Hulstaert Jan, en buiten MCH Wezembeek-Oppem ook werkzaam in:

       ·       AZ Jan Portaels ziekenhuis Vilvoorde

       ·       Medisch centrum Elewijt

       ·       Medisch centrum Meise

In MCH Wezembeek-Oppem doet zij zowel consultaties als endoscopie (gastroscopie, colonoscopie). De endoscopische onderzoeken worden onder lokale verdoving of sedatie uitgevoerd. Ook proctologisch onderzoek en behandeling is er mogelijk.

Share