Nieuwe specialist in Wezembeek-Oppem: dr. Agnieszka Ciarka

Vanaf 1 maart 2019 zal dokter Agnieszka Ciarka de raadpleging Cardiologie versterken. 

Dokter Ciarka studeerde af als arts-specialist aan de Université Libre de Bruxelles en heeft een thesis gemaakt omtrent patiënten met hartfalen, pulmonale hypertensie en na harttransplantatie. 

Dr. 
Agnieszka Ciarka heeft een brede interesse in alle takken van het vakgebied met speciale interesse in
hartfalen, valvulopathieën en ischémische hartziekten. Zij heeft expertise in niet invasieve cardiologie met verschillende beeldvormingstechnieken (echocardiografie, stress echocardiografie, cardiale magnetische resonantie). 

Zij 
is Fellow van Heart Failure Association van European Society of Cardiology, houder van het certificaat van European Society of Cardiology voor transthoracale et transoesophagale echocardiografie en is lid van de Belgian Working Group of Non Invasing Imaging en de Belgian Working Group of Heart Failure.

Dokter Ciarka is meertalig:  Nederlands, Frans, Pools (moedertaal),  Engels, Duits en Italiaans

Raadpleging: vrijdag van 8u tot 18uNieuwe specialist in Wezembeek-Oppem: dr. Karel Demey

De raadpleging Algemene Heelkunde in MCH Wezembeek wordt uitgebreid met een nieuwe titularis, dr. Karel Demey.  

Dr. Demey Karel studeerde af in 2015 als arts-specialist in de Algemene Heelkunde aan de KU Leuven en volgde een subspecialisatie abdominale heelkunde bij prof. André D'Hoore in UZ Leuven, waar hij werkte tot 2017. 

Bij dr. Demey kan u terecht voor algemene en abdominale heelkunde, kleine ingrepen (excisie huidletsel, ingegroeide teennagel, ...)

Dokter Demey is meertalig: Nederlands, Engels, Frans. 

Raadpleging: dinsdag van 9u tot 12u

Share