Nieuwe specialist in Wezembeek-Oppem: dr. Lieve Mertens

Vanaf januari 2019 versterkt dr. Lieve Mertens de dienst radiologie. 

Dokter Lieve Mertens studeerde af als arts-specialist  in de radiologie aan de KU Leuven. Lieve Mertens heeft een brede interesse in alle takken van het vakgebied met speciale interesse voor echografie, kleuren Doppler, mammografie en botdensitometrie. 

De RX van MCH Wezembeek-Oppem blijft dus verzekerd door 4 titularissen, Dr. Cathérine Morel, Dr. Kirsten Joossens, Dr. Cristina Cañizares en Dr. Lieve Mertens. Zij zorgen in onderling overleg voor de continuïteit van de dienst.

Raadpleging dr. Lieve Mertens: 8u30 tot 13u00 en van 14u00 tot 18u00,  zaterdag  8u30 tot 12u30.

Dokter Mertens is meertalig: Nederlands, Engels, Frans, Duits.

Nieuwe specialist in Leuven: dr. An Poppe

Vanaf januari 2019 versterkt dr. An Poppe de raadpleging Gynaecologie in MCH Leuven. Zij werkt nauw samen met dr. Hanani Pienaar en dr. Sarah Deckers. 

Dr. Poppe studeerde af in 2016 als arts-specialist in de Gynaecologie-Verloskunde aan de KU Leuven. Zij volgde gedurende 2 jaar nog een bijkomende voltijdse opleiding senologie (borstkanker en andere borstaandoeningen) in het Multidisciplinair Borstcentrum van UZ Leuven. 

Bij dr. An Poppe kan u terecht voor gynaecologische onderzoek, advies en opvolging, eveneens voor de preventie en opvolging van borstkanker en andere gynaecologische kankers. 

Raadpleging: woensdag van 8u30 tot 12u30.

Dr. An Poppe is meertalig: Nederlands, Frans en Engels.

Nieuwe specialist in Wezembeek-Oppem: dr. Jozef Vermylen

Dokter Jozef Vermylen komt de dienst cardiologie in MCH Wezembeek-Oppem vanaf februari 2019 versterken.

Dr. Vermylen studeerde af als arts-specialist in de Cardiologie – Inwendige ziekten aan de Katholieke Universiteit Leuven. Bij dr. Vermylen kan u terecht voor een cardiologisch onderzoek, advies en opvolging en is eveneens Sport-keuringsarts.

Raadpleging: dinsdag 8u30 tot 12u30 & woensdag van 13u30 tot 19u00.

Dokter Vermylen is meertalig: Nederlands, Frans, Engels, Duits, Spaans en Afrikaans.

Share