Richtlijnen voor de patiënt

Aanmelden
MCH vraagt om u een kwartier op voorhand aan te melden bij het onthaal, waar u wordt ingeschreven. Welke documenten brengt u mee voor een raadpleging?

 Verwijsbrief van uw behandelende arts

 Identiteitskaart

Na de raadpleging dient u zich opnieuw aan te melden bij het onthaal. Nieuwe afspraken worden onmiddellijk gemaakt. De betaling kan direct gebeuren (contant, bancontact of mastercard) of per overschrijving gebeuren.  

Arbeidsongeval
Bij een arbeidsongeval zijn de gegevens van de werkgever (naam en adres) en van de ongevallenverzekering (naam en adres) waarbij de werkgever is aangesloten noodzakelijk. Verder is het ook belangrijk dat u het polisnummer en eventueel dossiernummer meebrengt.

Radiologie
Bij een mammografisch controleonderzoek is het aangeraden om uw vorige RX opnamen mee te brengen. Een verwijsbrief voor radiologie (medische beeldvorming) is strikt noodzakelijk om het onderzoek uit te voeren.

Parkeren
Bij het verlaten van het medisch centrum in Leuven moet u, indien u met de wagen in de parking staat,  het parkeerticket valideren (gratis). Het toestel bevindt zich aan het onthaal. U heeft 15 minuten de tijd om de parking te verlaten.

In Wezembeek-Oppem kan u, indien u met de wagen in de parking staat, zonder parkeerticket buiten rijden. Zowel in Leuven als Wezembeek-Oppem kunnen minder mobiele patiënten aan de ingang afgezet worden.

Share