Specialisten info

U kan hier een overzicht vinden van alle specialismen en een lijst van alle specialisten met de vermelding van hun interessegebied, welke technische onderzoeken kunnen uitgevoerd worden en aan welke ziekenhuizen de specialisten nog verbonden zijn. klik hier

 Uurrooster Leuven

 Uurrooster Wezembeek-Oppem

 

Specialisten in de kijker: orthopedie Wezembeek-Oppem

Bovenste rij vlnr: dr Tom De Baere, dr. Ghislain Geurts, dr Dirk Lermytte

Middelste rij vlnr: dr. Steven Petronilia, dr. Christian Van Laere, dr. Lore Vandenberghe

Onderste rij vlnr: dr. Geert Vermeersch, dr. Bart Vingerhoeds, dr. Etienne Willemart, dr. Lucas Luyckx

Aangezien wij u een uitgebreid aanbod orthopedie kunnen aanbieden in ons centrum in Wezembeek-Oppem maken we deze maand voor u graag een overzicht van onze artsen en hun specialisme. 

Dr. Tom De Baere is orthopedisch chirurg en is niet geconventioneerd.
Hij houdt consultatie op woensdag van 8.30 u tot 11.50 u en donderdag van 8.30 u tot 11.30 u. Hij is vooral gespecialiseerd in orthopedie van het bovenste lidmaat, schouderarthroscopie en schouderprothesen. Dr. De Baere is verbonden aan kliniek Sint Jan te Brussel.

Dr. Ghislain Geurts is orthopedisch chirurg en is niet geconventioneerd.
Hij houdt consultatie op maandag van 8.30 u tot 12 u en op dinsdag van 14 u tot 17.30 u. Hij is vooral gespecialiseerd in bovenste lidmaatchirurgie: schouder, elleboog , pols, hand en traumatologie. Dr. Geurts is verbonden aan AZ Jan Portaels te Vilvoorde.

Dr. Dirk Lermytte is orthopedisch chirurg en is niet geconventioneerd.
Hij houdt consultatie op donderdag van 8.30 u tot 11.30 u. Hij is vooral gespecialiseerd in bovenste lidmaatchirurgie, schouder, pols en hand en heeft ook ruime ervaring in traumatologie en sportletsels. Dr. Lermytte is verbonden aan AZ Jan Portaels te Vilvoorde.

Dr. Steven Petronilia is orthopedist en is niet geconventioneerd.
Hij houdt consultatie op dinsdag van 9 u tot 12.30 u en op vrijdag van 14 u tot 17.30 u. 
Hij is vooral gespecialiseerd in algemene traumatologie, rug en heupchirurgie.
Dr. Petronilia is verbonden aan kliniek Sint Jan te Brussel en UZ Gent.

Dr. Christian Van Laere is orthopedisch chirurg en is niet geconventioneerd.
Hij houdt consultatie op vrijdag van 8 u tot 11.30 u. Hij specialiseerde zich in heup-, knie-, voet  en enkelchirurgie. Ook sportletsels van het onderste lidmaat en prothesechirurgie behoren tot zijn vakgebied. Dr. Van Laere is verbonden aan AZ Jan Portaels te Vilvoorde , Medisch Centrum in Elewijt en Medisch centrum in Meise.

Dr. Lore Vandenberghe  is orthopedisch chirurg en is niet geconventioneerd.
Zij houdt consultatie op zaterdag van 9 u tot 12 u. Haar specialiteit is hand-,pols- en elleboogchirurgie alsook voetpathologie.
Dr. Vandenberghe is verbonden aan Europaziekenhuizen St. Michel te Brussel. 

Dr. Geert Vermeersch is orthopedisch chirurg en is geconventioneerd.
Hij houdt consultatie op dinsdag van 14.30 u tot 18.30 u en op woensdag van 15 u tot 17.40 u. Zijn interessegebieden zijn spinale chirurgie en diabetische voet. Dr. Vermeersch is verbonden aan AZ Jan Portaels te Vilvoorde.

Dr. Bart Vingerhoeds is orthopedisch chirurg en is niet geconventioneerd.
Hij houdt consultatie op woensdag afwisselend in de voor- en namiddag en op zaterdag van 9u tot 12 u. Hij is gespecialiseerd in heup- en schouderprothese chirurgie, heup- en schouder arthroscopie en sport traumatologie. Dr. Vingerhoeds is verbonden aan Europaziekenhuizen Sint Michel te Brussel.

Dr. Etienne Willemart is orthopedisch chirurg en is niet geconventioneerd.
Hij houdt consultatie op donderdag van 14 u tot 18 u. Zijn interessegebieden zijn heup-, knie-, en schouderprothese, knie- en schouderarthroscopie en minimaal invasieve chirurgie. Dr. Willemart is verbonden aan kliniek Sint Jan te Brussel.

 

 

 

Share