Specialisten info

U kan hier een overzicht vinden van alle specialismen en een lijst van alle specialisten met de vermelding van hun interessegebied, welke technische onderzoeken kunnen uitgevoerd worden en aan welke ziekenhuizen de specialisten nog verbonden zijn. klik hier

 Uurrooster Leuven

 Uurrooster Wezembeek-Oppem

 

Specialist in de kijker

Graag houden wij u op de hoogte van de nieuwigheden en evoluties binnen MCH. Zo bieden wij zeer recent in ons centrum in Wezembeek-Oppem de mogelijkheid aan om een vasectomie ambulant te laten uitvoeren. De vasectomie gebeurt onder lokale verdoving en duurt ongeveer 20 min. Er is geen speciale voorbereiding vereist. Hiervoor kan een afspraak gemaakt worden bij één van onze urologen. 

Dr. Geert Martens studeerde af als uroloog aan KU Leuven. Hij is vooral gespecialiseerd in laparoscopie, uro-oncologie, steenkliniek, incontinentie, seksuologie en robotchirurgie. Dr. Martens is verbonden aan A.Z. Jan Portaels. Binnen MCH ligt zijn focus vooral op de dagelijkse klinische praktijkvoering en de dépistage voor prostaatkanker.  

Consultatie-uren: dinsdag van 9 uur tot 12.30 uur.

Dr. Peter De Wil studeerde eveneens af als uroloog aan KU Leuven. Hij is vooral gespecialiseerd in laparoscopische en robot-geassisteerde heelkunde en urologische oncologie. Dr. De Wil is verbonden aan Sint Jan in Brussel. 

Consultatie-uren: donderdag van 14 uur tot 18.20 uur.

Dr. Erwin Denies is Uroloog en Fellow of the European Board of Urology. Hij heeft zijn opleiding tot arts en specialist in de Urologie voltooid aan de Katholieke Universiteit Leuven. Tijdens zijn specialisatie deed hij ervaring op in het AZM Maastricht te Nederland, het AZ Klina te Brasschaat, het Jeroen Bosch ziekenhuis in Den Bosch te Nederland, het Virga Jesse ziekenhuis in Hasselt, het Sint Franciscus Ziekenhuis te Heusden Zolder en het UZ Leuven. Hij volgde masterclasses urethra- en reconstructieve urologie te Londen en Female en Functional Urology te Berlijn. 
Zijn interesse gaat vooral naar reconstructieve en oncologische urologie, urethrachirurgie en minimaal invasieve chirurgie met onder andere robot-geassisteerde heelkunde en endo-urologie. Dr. Denies is verbonden aan het A.Z Jan Portaels alwaar hij deze chirurgie uitoefent. 

Consultatie-uren :  vrijdag van 8.30 uur tot 12.30 uur

Share