Specialisten info

U kan hier een overzicht vinden van alle specialismen en een lijst van alle specialisten met de vermelding van hun interessegebied, welke technische onderzoeken kunnen uitgevoerd worden en aan welke ziekenhuizen de specialisten nog verbonden zijn. klik hier

 Uurrooster Leuven

 Uurrooster Wezembeek-Oppem

 

Specialist in de kijker

Ellen Busschots is bachelor in de podologie. Zij is sinds 2009 werkzaam in UZ Leuven waar zij naast haar raadpleging ook werkzaam is in de multidisciplinaire diabetes voetraadpleging. Hier staat zij in voor de verzorging van de diabetes voetwonden en onderzoekt ze hoe deze zijn ontstaan. Tevens is zij ook werkzaam in het WCS (Woundcare Consultant Society) waar zij zetelt in de werkgroep "diabetische voet". Met een grondige expertise in diverse voetaandoeningen zoals herhaaldelijke drukplekken op de voeten, nagelbeugels bij hyperconvexe nagels en vasculaire wond problemen ter hoogte van de voeten, heeft zij zich gespecialiseerd in aan diabetes gelinkte voet problematiek.

Zowel bij kinderen, volwassenen, reumapatiënten, patiënten met neuropathie als ook patiënten met vaatproblematiek, wordt altijd een patiënt specifieke behandeling opgestart met de doelstelling te genezen. Een traject dat nauw gevolgd wordt door Ellen Busschots.

Mevr. Busschots heeft om de twee weken raadpleging op zaterdag in de polikliniek van MCH te Leuven van 8u30 tot 12u30. In de polikliniek MCH te Wezembeek-Oppem is er iedere vrijdag van 12u45 tot 18u45 en om de twee weken op maandag van 9u15 tot 13u raadpleging.

Share